perjantai 18. huhtikuuta 2014

Valerie on tipu ja Renata on epämääräinen ihmisjänis jolla ei ole edes korvia

Jos teidän hallintapaneeleissa näkyy joku mun epämääräinen postaus, niin olin ehtinyt kirjottaa tuosta otsikosta puolet ja sitten tää vaan julkaisi sen itsestään D: ignooratkaa siis se. 
Mutta siis oon taas laimilyönyt tätä (ja kaikkia muitakin blogeja) blogia, koska kaikenlaista jännittävää ja vähemmän jännittävää on tapahtunut lähiaikoina eikä mulla ole ollut aikaa kirjoitella tänne, ja vielä vähemmän aikaa mulla on ollut kuvaamiseen. Nyt pääsiäislomalla ehdin kuitenkin postailla ainakin vähän, vaikka onnistuinkin täyttämään nää päivät aika hyvin, vaikka valitinkin vielä eilen kuinka en tee mitään koko lomalla :DD

Otsikko varmaan kertoo kaiken tarpeellisen, paitsi Melillä oli synttärit 16.päivä! Oon hyvä nukenomistaja, yleensä tyypit juhlii nukkejensa synttäreitä ja mä en edes muista niitä D:D Yritän jotenkin juhlistaa blogin synttäreitä sitten joskus vähän ajan päästä, koska mähän en tehnyt blogia samaan aikaan kun Mel saapui tänne, vaan odotin jonkin aikaa.













Hyvää pääsiäistä!

12 kommenttia:

  1. Upeita pääsiäiskuvia n w n !

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia taas, oot niin taitava kuvaaja! (:

    VastaaPoista
  3. Upean pääsiäishenkisiä kuvia, pääsiäisteema ei kuitenkaan mennyt yli niin kuin joskus käy c:
    Renata on ihmeen suloinen, tuntuu kuin se olisi kuin kotonaan missä ympäristössä ikinä keksitkin kuvata *w* Hyvää pääsiäistä sinnekkin!

    roadofthepullips.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania kuvasia! <3 Ja munkin synttärit oli 16 päivä!

    small-sweet-world.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania kuvia! Renata on vaan niiiiiiiin ihana! <3 Onnea Melanielle!

    cindyinfairylands.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Hyvää pääsiäistä sinnekin! Ihania kuvia, erityisesti Renatan kuvista tykkäsin. <3 Mellyn stailaus on ihana, paljon keltaista :) <3

    PS. Minäkään en muista nukkejeni syntymäpäiviä. Muistan vain kuukaudet suurinpiirtein.. ^_^" Me Hyvät Nukenomistajat -kerho kokoontuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaan *Valerien, en toki mennyt sekaisin nukeista XD anteeksi anteeksi anteeksi

      Poista
  7. Ihania kuvasia<3
    Heh, luulin aluks Valia Meliksi, kun sillä on tuo Melin entinen peruukki =D
    Ja Renata on ihan hyber ihana

    VastaaPoista
  8. Oiih! Ihania kuvia ja niitten laatu oikeesti<33!! Ja tosi ihanat värit silleen sävy sävyyn:-*

    VastaaPoista
  9. (Postauksen aiheeseen liittymättömästi) piti tulla vielä kysymään, että kun oot tilannut sieltä Pullip Stylestä, niin nehän tulee ilmeisesti USAsta, niin pitikö sun maksaa tullimaksut nukeista? Muistelin, että eikös Amerikasta tilattaessa yli n.20e:n arvoiset tilaukset jää tulliin, josta tulee ilmoitus ja maksun jälkeen lähetetään tullista eteenpäin? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on todennäköisesti ikuinen mysteeri, mutta en ole o___o Ehkä ne merkataan lahjaksi tai jotain, mutta koskaan ne ei ole jääneet tulliin.

      Poista
    2. Onpa jännä! Voiskohan se sitten olla niin, että se on jotenkin laskettu siihen postikuluihin mukaan..? Kun nehän on aika kalliit tuolla. Mutta kiitos tiedoista aiheeseen liittyen! (:

      Poista