maanantai 1. heinäkuuta 2013

Sadetta ja aurinkoa ~

Mulle tuottaa kamalaa päänvaivaa tykkäänkö enemmän sateesta vai autinkosta:/ Sateen jälkeen on ihana kuvata, kaikkialla on ihania pieniä sadepisaroita:3 Mutta aurinko nyt vaan on aurinko:D Ei taaskaan kuin muutama kuva, koska haluan odottaa peruukin saapumista kunnon kuviin:/ Itseasiassa saatan saada peruukin jo huomenna, sillä tänään postin mukana tuli se perinteinen "teille on isokokoinen lähetys"-lappu. Ärr, olisi vain tuonut sen pihaan >.< Postin mukana tosin tuli pienehkö kirjekuorikin, varustettuna Mimiwoon leimalla;)




 Nämä neljä kuvaa on otettu joskus toissapäivänä tms, silloin kun paistoi aurinko... Seuraavat on tämänpäiväisiä.

 Tälläiset kenkulit paljastui kirjekuoresta<3 Mukana tuli toisetkin, valkoiset pitkävartiset tennarit, joista ei ole nyt kuvaa.

Mm, kuten huomaatte, Mel on mieltynyt kasveihin:D Saatte tietää ylihienon ja epäkliseisen selityksen tähän ehkä mahdollisesti huomenna, jos postista ei tulekaan peruukki vaan uusi neitiseni (arvatkaa nyt vielä! Ok voin kertoa että ei ole Snow White;)), jonka nimeksi tulee Valerie. Huomenna selviää;)

4 kommenttia:

  1. Mel on vaan niin kaunis! :)

    En tiiä onko tää sallittu mut mun nukke blogin osoite on Roksibloggaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Mel on ihana :3

    Uuih, uusi nukke <3!

    VastaaPoista
  3. Voi herranjestas kun on söpöläinen ^_^
    Noi vaatteet aivan ihanat. ♥ Posetkin tosi luonnollisia ja nättejä. opit kyllä nopeasti obbariposettelun owo ~

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvasia! Osaat kikkailla kaikkia kivoja asentoja Obitsulla, pointsit siitä. Mel on kans kivasti puettu näissä ~ ♡ Odotan innolla nähdä Melanien uudella peruukillaan, siitä tulee varmaan superhypertäydellisyys sen kanssa ! ♡-♡'

    VastaaPoista