lauantai 8. maaliskuuta 2014

Mun suunnitelmat kuvatarinaa varten selkeytyi NIIIIN paljon juuri äsken, joten tämä shootiksi kuvattu muutaman kuvan vammalaatupostaus onkin sellainen, öö, pienenpieni kuvatarina. Tai sanotaan vaikka että tällä postauksella on tärkeä merkitys joskus myöhemmin... ;) Jatkan kuvatarinaa oikeasti vasta joskus... reilun viikon päästä? Jos kaikki sujuu hyvin niin joo. Ja koska enää mun naama ei väänny kauhusta kun ajattelen tekeväni kt:n normityylillä, joten ainakin se seuraava kuvatarina on taas samaa vanhaa :D Kompromissi: jos inspiraatio heittäytyy kalliolta alas niin kirjoitan tarinaa, jos ei, niin saatte kärs-nauttia siitä normaalista tavasta.
Ai joo, tää on siis Melanien uni. Se ennakoi lähes kaikkea ja on avain aika moneen asiaan. Jos ja kun kuvatarina joskus alkaa etenemään kunnolla, muistakaa tämä ;)


 Aurinko on laskemassa. On kylmä.


Myrsky on selvästi alkamaisillaan. Tuuli ujeltaa korvissani ja horjahtelen epätasaisessa maastossa. En saa silmiäni auki.


Kylmä viima kiertelee ympärilläni. En näe mitään. Tuntuu kuin minua revittäisiin kymmeneen eri suuntaan.


Samassa käsittämätön kauhu valtaa minut. En osaa kuvailla sitä, mutta se jähmettää minut paikoilleni.


Pakotan jalkani liikkeelle, mutta tuuli vastustaa minua.


 En pääse eteenpäin. Kävelen ja kävelen. Miljoonia askeleita, liikkumatta mihinkään. Sitä jatkuu ja jatkuu. Vietän loppuelämäni taistellen tuulta vastaan.

-----------------------------------

Haha, ette tajua tuosta vielä mitään :Dd Paitsi jos olette ennustajia tai selvänäkijöitä. Halusin joka tapauksessa postata jotain, koska jos nyt saan vakuutettua mun vanhemmat, niin... se selvinee sitten viikon päästä ;) Toivon mukaan. 

Ps:

Mel: "JACK, MINÄ LENNÄN!" (joosereplaeimenenoin)
Figaro: "... O_O"

13 kommenttia:

  1. Oiiih, aivan mahtavii kuvasia jälleen<33
    Miten osaat ottaa tollasia kuvia? :O
    Ja Mel on kans ihan täydellisyys..

    VastaaPoista
  2. Haha, suloisia kuvia & tää kuvatarina oli ihanan... omeperäinen n w n

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaperäinen on aika osuva sana :D Mutta kiitos!

      Poista
  3. Kuvatarina on upee, tykkäsin siitä :3
    Ihana toi vika kuva xd

    VastaaPoista
  4. Nää kuvat oli sairaan kauniita :--) Preesenskään ei enää satu silmiin nyt kun aloitin Nälkäpelit x) <3 Mahtavaa! Toi vika kuva oli kyllä ihana XD Figaro kattoo ihan et mitä hemmettiä täällä tapahtuu..
    Innolla odotan jatkoa & asiaa, josta saat vanhempasi vakuutettua... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOH ALOITIT NÄLKÄPELIT ;__;<3 HYVÄ! Ja kiitoskiitos, ja joo, Figaro ei oikein käsittäny tätä ideaa :DD

      Poista
    2. JOOO Vihan liekit menossa <3 Ihan mahtavia kirjoja lol + cato ja rue on ihania :D <3
      No ei kyllä taida käsittää XD Meilläpäin se menee niin että kun kuvailen pihassa, IHMISET on niitä jotka kattoo mua sillee 'mitä ihmettä, mikä toi on' 8D

      Poista
    3. Vihan liekit on mun lemppari ♥ FINNICK<3 Tässä yks päivä just tajusin että Rue on tosi tärkee juonen kannalta, tai siis niin. En viitti spoilata sulle kauheesti :D

      Täällä metsässä ei ole vaaraa törmätä ihmisiin, paitsi joskus kesällä meni yksi maastopyöräilijä ohi sanpoilmeellä xd

      Poista
    4. En oo päässyt vielä niin pitkälle et Finnick ois päässyt kuvioihin, mut tiiän vaan sen että se on aika hot :D Mut kyl mä silti Catosta enemmän tykkään 8)
      Rue on kans ihana hahmo, nää sen matkijanärhijutut on ainakin tulleet nyt ilmi.. Hhm no jatkan eteenpäin, kyl se siitä selvii ;)

      Ole onnellinen. Mie asun ihan tien vieressä niin ihmiset näkee pakostakin jos viilletän tuolla 60-senttisen nuken kanssa, etenkin lapset kattoo tosi pahasti :D

      Poista